Activiteiten

Reis van de Heldin… 

Ik heb meegewerkt aan het boek van Peter de Kuster: reis van de heldin. Een boek met inspirerende verhalen van powervrouwen. Zij vertellen in dit boek, hoe zij van hun passie hun werkt maakten. Via deze link kan je het lezen: https://dereisvandeheldin.wordpress.com/2015/05/01/heldin-in-picture-gijsje-teunissen/

Veel leesplezier! Ben je benieuwd naar mijn verhaal, scroll dan door naar pag 33, maar neem zeker ook de tijd om het hele boek te lezen. Deel het met vrienden en zeker met vrouwen, die nog op zoek zijn naar handvaten, om van hun passie hun levenswerk te maken. Eind van de maand zal het interview van Peter de Kuster met mij over mijn boek “Afscheid nemen met je hart” eveneens op deze site te lezen zijn.

de-reis-van-de-heldin-mei-2015-1-638

 

 

 

 

 

 

 


 

Workshop 24-8-14 - 74

Workshop 24-8-14 - 85

 

Op zondag 23 augustus 2015 organiseert Gijsje Teunissen wederom een workshop Creatieve Uitvaartbegeleiding.

Gijsje deelt graag haar ervaringen en creatieve ideeën met collega’s. De workshop Creatieve Uitvaartbegeleiding wordt dan ook graag bezocht door nieuwe, maar ook zeer geroutineerde collega’s. Gewoon om weer een frisse kijk op het vak te krijgen. In deze workshop voor uitvaartleiders en ritueelbegeleiders zal Gijsje enthousiast inspireren tot het aanbieden van eigentijdse symbolen en rituelen, maar ook worden oude tradities uitgelicht en toegepast. Bijzondere ideeën en inspiratie welke CHARON tot een bloeiend bedrijf gemaakt hebben, zullen deze dag uitgebreid aan de orde komen.

 

Gijsje heeft ruime ervaring met natuurlijk koelen en zal op deze dag over alle mogelijkheden vertellen. Tenslotte bespreken wij samen de vraag die steeds vaker naar voren komt: “Hoe ver kan je eigenlijk gaan bij het begeleiden van een familie?

De workshop vindt plaats in de Boedha-tuin Royal Garden in Bergen, waar ook de uitgebreide heerlijke lunch, bereid door Rob Bijl (eigenaar van de Boedha-tuin), genuttigd zal worden. Na de workshop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, de mogelijkheid om na te praten en ervaringen met elkaar te delen.

Datum : zondag 23 augustus 2015

Tijd : 10:30 tot 16:00 uur

Kosten : €225 incl. lunch en borrel toe

Adres : Herenweg 7, 1861 PA Bergen

Opgave: Gijsje Teunissen

CHARON uitvaartbegeleiding 072-5070477

info@charonuitvaartbegeleiding.nl

www.charonuitvaartbegeleiding.nl

 

 

Pin It on Pinterest