Emma Paulus

Emma Paulus

Algemeen medewerker

Van een creatieve carrière in de grafische wereld naar een creatieve invulling geven aan een uitvaart en families ondersteunen tijdens een moeilijke tijd.
Samen met mijn collega’s zorg ik er graag voor dat een uitvaart uniek en persoonlijk wordt gemaakt. 

Best leuk om terug te denken aan hoe alles voor mij is begonnen. Ondertussen is dit alweer 7 jaar geleden. Door de verschillende grafische opdrachten, en dan voornamelijk in de omgeving van Egmond, kwam ik uiteindelijk in contact met Charon en leerde ik het bedrijf kennen door persoonlijke rouwkaarten te verzorgen.

Doordat de klik met de mensen van Charon en de uitvaartbranche zo goed was raakte ik steeds meer betrokken bij het bedrijf. Ik kreeg de kans om mij om te scholen en door te groeien.
Zo een unieke kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen. Ik kwam in een warm bad terecht en werd met open armen door alle mensen bij Charon ontvangen.

Ik leer nog steeds elke dag en dit zorgt ervoor dat ik blijf groeien. Naast administratieve taken en het verzorgen van de laatste zorg raak ik ook steeds meer vertrouwd met het begeleiden van uitvaarten.

Hierdoor ben ik een echte “allesdoener” binnen het bedrijf geworden. 

Een mooiere baan had ik mij niet kunnen voorstellen. Ik heb mijn plekje gevonden…

Geplaatst op: 9 juni 2023