Florence Zomer-Russell

Florence Zomer-Russell

De dagen tussen het overlijden van een dierbare en de uitvaart zijn intense en memorabele dagen. Er kan slechts eenmaal echt afscheid worden genomen. Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik, door mee te denken, te ontzorgen, rust en aandacht te schenken, mag bijdragen aan het vormgeven van een afscheid wat bij de overleden dierbare past. Ik hoop, door mijn zorgzaamheid en oprechte betrokkenheid, een bescheiden schakel te kunnen zijn in het rouwproces waar u als nabestaande doorheen gaat. Mijn wens voor u is dat, tussen de tranen van het verdriet door, toch ook die glimlach verschijnt over het liefdevolle afscheidsritueel.

Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn in het hotelwezen en de luchtvaart, belandde ik op het punt waarin ik, naast verdieping in mijn persoonlijke leven, ook meer verdieping wenste in mijn werkende leven. Een aantal gebeurtenissen op mijn levenspad, waaronder het doorleven van mijn eigen rouwproces na persoonlijk verlies, bracht mij het vertrouwen iets wezenlijks te kunnen bijdragen aan het afscheidsritueel voor degenen die achterblijven. Nadat ik een aantal jaar in Amsterdam en omgeving als uitvaartbegeleider heb gewerkt kreeg ik de kans om me bij Charon Uitvaartbegeleiding nog verder te mogen ontwikkelen. Liefde, aandacht en respect staan bij Charon hoog in het vaandel en dat maakt dat ik me hier zo thuis voel.

Pin It on Pinterest