Hortense Assink - Tans

Hortense Assink “Tans”

Na jarenlang als vrijwilligster te hebben gewerkt in de uitvaartbranche volg ik nu bij Charon vol trots mijn hart verder. Met een grote verscheidenheid aan bagage en levenservaring valt alles als een puzzel in elkaar.

Het is ontzettend mooi en dankbaar werk dat ik families mag bijstaan in hun moeilijkste periode, in hun diepste verdriet en kwetsbaarheid, ervaar ik elke keer opnieuw als een eervolle taak. Omdat iedereen nu eenmaal anders is, is ook iedere uitvaart anders, want we zijn allemaal uniek. Soms is een afscheid heel klein en ingetogen, terwijl het een andere keer groots gevierd wordt, als een evenement. Voor mij is het belangrijk dat het afscheid past in de geest van de overledene. Altijd ben ik respectvol op zoek naar dat ene detail, de extra aandacht en de zorg voor de overledene en de nabestaande(n).

Het vak uitvaartbegeleider kies je niet, het zit in je. Samen met een fantastisch team van lieve en vooral bevlogen collega’s, proberen wij ieder afscheid onvergetelijk te maken. Dit afscheid doe je immers maar één keer, dus dat moet in één keer goed.

Dit is mijn missie en die van Charon ♥

Pin It on Pinterest