Heb je vragen rondom de uitvaart, of wil je vrijblijvend je afscheid bespreken?

Iedere eerste maandag van de maand staat koffie of thee klaar in het informatiecentrum van Charon uitvaartbegeleiding. Je bent tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om je te laten informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn rondom de uitvaart. Een van onze uitvaartleidsters, Petra, Eveline of Wendy zal aanwezig zijn om al je vragen over bijvoorbeeld begraven, cremeren, rouwvervoer, opbaring, uitvaartcentrum, rouwkaart, rouwbrief, uitvaartlocaties e.d. te beantwoorden.
(Op dit moment helaas niet mogelijk vanwege de corona maatregelen, bel voor een vrijblijvend gesprek naar onderstaand telefoonnummer en we maken graag een afspraak)
We hebben ruime ervaring in het begeleiden van uitvaarten in de omliggende gemeentes zoals: Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Limmen, Castricum, Bakkum, de Egmonden, Bergen NH, Schoorl, Groet, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Heerhugowaard en daarbuiten. 

Het verplicht tot helemaal niets. Natuurlijk mag je ook op een ander tijdstip een afspraak voor een gratis voorgesprek in het informatiecentrum in Egmond aan den Hoef maken om bv. je eigen afscheid of dat van je dierbare te bespreken. 

Als je het fijner vindt om in je eigen omgeving af te spreken, kan dat natuurlijk ook. Wij komen graag bij je thuis. 

Tel: 072 50 704 77
(tijdens kantooruren)
Adres informatiecentrum Charon Uitvaart
Slotweg 2a
1934 CN Egmond aan den Hoef
Email: info@charonuitvaartbegeleiding.nl

Het team van Charon Uitvaartbegeleiding

Pin It on Pinterest