Liefdevol leven en sterven beurs – 10 & 11 september 2016

aankondiging Lezingen ed 10 september aankondiging Lezingen ed 11 september

Het wordt een prachtig weekend, hopelijk zien we jullie dan!

Op 10&11 september nodigen we jullie graag uit voor de beurs Liefdevol Leven en Sterven in Centrum Baai in Heerhugowaard (Deimoslaan 5, 1702 CK Heerhugowaard).

Voor het eerst willen wij preventieve geneeskunde en sterven, uitvaart en rouwen in een beurs bij elkaar brengen. Onze bezoekers zullen bewust levende mensen zijn en daarom zeer geïnteresseerd en gemotiveerd om te komen.

Er is ruim tijd en ruimte voor workshops, lezingen en lichaamswerk. Ook buiten zullen diverse stands staan, welke zeker de aandacht zullen trekken van passerende automobilisten en fietsers op het Westtangent , De doorgangsweg van Heerhugowaard.

Wij hebben voor 2 dagen, zaterdag 10 en zondag 11 september gekozen van 11.00 tot 17.00 uur. Vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en zaterdag vanaf 9.00 uur is er mogelijkheid tot het het inrichten van de stands.baai logo

De prijzen zijn laag gehouden om iedereen de mogelijkheid te geven om aan dit bijzondere evenement deel te nemen. Er is ruimte voor ca. 50 standhouders, dus laat snel weten of je geïnteresseerd bent. Opgave kan via mail naar info@llsb.nl

Gijsje Teunissen en Gabrielle Baaij

Geplaatst op: 2 augustus 2016