Bij Charon Uitvaartbegeleiding streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen, maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Noord-Holland verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in een andere provincie.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Charon Uitvaartbegeleiding jaarlijks de lokale prijzen van de gemeente Bergen nh door aan de uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Bergen nh worden de uitvaartverzekeraar van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen en de lokale kosten.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de uitvaartverzekering premie berekenen. De consumentenbond adviseerde in haar gids van Januari 2012 te letten op zaken als looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartbegeleiding en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema noemde ze hierbij “een prima keus”.

Pin It on Pinterest