Het vervoer

De witte, grijze en zwarte rouwauto’s zijn bij iedereen bekend, maar wist U dat U tegenwoordig de auto in verschillende kleuren kunt bestellen voor de uitvaart? Of nog een stapje verder, dat U de overledene in een eigen auto mag vervoeren? Bijvoorbeeld de klussenbus van de overledene; zijn leven lang reed hij in deze bus. Schoon, opgeruimd en mooi opgemaakt met doeken en bloemen.
Het is ook mogelijk om de een van de auto’s van Charon (Nissan Qashqai+2 of de Volvo V70) in te huren, waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf, samen met een of twee familieleden, de overledene te vervoeren en deze auto’s zelf te besturen.

Nieuw bij Charon is de Loopkoets, waarmee u de overledene zelf (lopend) kunt vervoeren.
Met de uitvaartbus bent u tot het laatste ogenblik dicht bij de overledene. Deze intimiteit wordt later als erg waardevol ervaren. Zie ook het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=FLHMvdx5ss4

Wanneer iemand altijd de fiets pakte, zou je kunnen kiezen voor de speciale aanhanger aan de fiets. De nabestaanden kunnen de overledene zo in zijn/haar eigen stijl naar de laatste rustplaats brengen.

En natuurlijk is er dan nog de koets, of heel natuurlijk de platte wagen met b.v. twee West-Friese paarden ervoor.

Overzicht rouwvervoer 2018

U kunt dit bericht hier delen...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Charon uitvaartbegeleiding