dhr Bloothoofd_Pagina_1Een rouwkaart is erg belangrijk. De informatie moet overzichtelijk weergegeven worden, maar is ook een stukje van de persoon die is overleden. Een laatste brief aan familie, vrienden en kennissen. Mooi is het wanneer hier een persoonlijk tintje aan gegeven kan worden. Denk hierbij aan een foto, schilderij, tekening, drukstijl e.d.

Weinig mensen weten, dat er naast de traditionele brieven met de grijze of zwarte rand ook andere rouwbrieven zijn.

Je kunt denken aan een gekleurd papier, met op de envelop alleen aan de onderkant een smal anderskleurig randje, waarop rouwcirculaire staat. 
Denk eens aan kindertekeningen of een foto als achtergrond.
 Hiermee druk je al bij de aankondiging de persoonlijkheid van de overledene uit.
 Je kunt eraan denken om het thema, symbool, of de kleur van de rouwbrief door te voeren in de uitvaart. Zoals u ziet is er een oneindigheid aan mogelijkheden.

Charon Uitvaartbegeleiding begeleidt u bij het opstellen van de rouwbrief of rouwkaart en deze kan in geheel eigen stijl gemaakt worden. Doordat wij dit in eigen beheer ontwerpen en drukken kunnen wij dit proces zo efficiënt mogelijk indelen. Hierdoor zal uw rouwbrief of rouwkaart altijd op tijd gedrukt zijn.

Rwk dhr Kaldenbach 2Uit ervaring hebben wij gemerkt dat onze persoonlijke rouwbrieven lang bewaard worden, omdat ze vaak een weerspiegeling zijn van de overledene.

Wij verzorgen de  rouw- en dankadvertentie(s) in de verschillende kranten. Ook medeleven advertenties kunnen wij verzorgen in dezelfde stijl als de hoofdadvertentie, zodat het als één geheel in de krant overkomt.

U kunt dit bericht hier delen...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Charon uitvaartbegeleiding