Hoe gaan wij om met Corona?

Wij maken als mensheid momenteel een moeilijke tijd door. Het CORONA-virus heeft ons in zijn greep en maakt ons onzeker. Bij Charon uitvaartbegeleiding volgen wij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid op de voet.

Toch is er – ondanks de zeer strenge beperkingen – nog veel mogelijk om van elk afscheid een mooie herinnering te maken.

Via deze link vindt u de meest gestelde vragen rondom de uitvaart. Verderop vindt u onze suggesties voor een bijzonder afscheid in Coronatijden. Schroom niet om ons te mailen of te bellen mocht u willen weten, wat onze uitvaartbegeleidsters voor u kunnen betekenen. info@charonuitvaartbegeleiding.nl
tel.: 072-5070477

Zie RIVM advies Corona en uitvaart.

Ondanks – of misschien juist om al deze beperkingen blijven de uitvaartbegeleiders van Charon Uitvaartbegeleiding dichtbij en betrokken bij onze families.

Zo komen wij bijvoorbeeld nog steeds bij u thuis, voor u en voor onze veiligheid wel beschermd, maar zeker dichtbij.
Laat u niet afschrikken door de verschrikkelijke beelden vanuit het buitenland.
Het is een tijd waar wij zeker goed moeten opletten hoe en waar wij ons bewegen en ons zeker goed moeten beschermen, maar weet, dat er ook nog veel – soms onverwachte mogelijkheden zijn om afscheid van uw dierbare te nemen.
Het afscheid zal anders zijn, dan u misschien voor ogen had, maar niet minder waardevol.

Wij wensen iedereen sterkte en vooral gezondheid toe in deze tijd.

Wij houden vertrouwen in de toekomst!

Pin It on Pinterest