Wilma Alleman

Wilma Alleman

Toen in het voorjaar van 2018 mijn beide ouders kort na elkaar overleden, voelden we ons als familie kundig en liefdevol ondersteund door de uitvaartbegeleidsters van Charon.

Samen met Eveline bereidden wij een prachtig afscheid voor onze moeder, waarbij wij vrouwen haar op de schouders haar geliefde Mariakapel binnendroegen. Onvergetelijk!  Kort daarna leerden we Petra kennen, die ons in alle rust en heel zorgvuldig begeleidde bij het afscheid van onze vader.

De gedachte dat ik ook graag mensen wilde bijstaan in de heilige tijd na het verlies van een geliefd mens, liet me niet meer los. Na de opleiding en veel stage mocht ik aan de slag bij Charon. De kernwaarden liefde, aandacht en respect spreken me zeer aan.

Mijn achtergrond is heel divers: van onderwijs tot ING en Postbank. Mijn werk met familieopstellingen heeft mijn empathisch vermogen en gevoeligheid voor wat de ander nodig heeft, sterk ontwikkelt. Prachtig om al mijn kennis en kunde, mijn hart en ziel in te mogen zetten voor dit bijzondere werk.

Pin It on Pinterest