Direct na overlijden

Wat moet je doen? Waar moet je aan denken? Waar moet je rekening mee houden? Wat mag wel en wat mag niet?  Veel vragen in een vaak verdrietige en verwarrende periode. Je kunt ook ‘s nachts bellen. We zijn er voor je. 

Bel de arts om de natuurlijke dood vast te stellen.

Overlijdt iemand thuis, dan neem je contact op met de huisarts. Bij overlijden in een ziekenhuis of verzorgingshuis komt de dienstdoende arts langs.

Bel Charon: 072 507 0477

Je kunt Charon altijd bellen. wij zijn dag en nacht bereikbaar. We bespreken dan welk moment we kunnen komen. Dat kan vrijwel direct. Wij helpen je ook graag om de periode direct na overlijden al op eigen wijze in te vullen. Geen zorgen wij helpen je met het maken van de eerste belangrijke keuzes, zoals je geliefde zelf – of met ons – te verzorgen en mooi te maken. Besef, dat dit de laatste keer is, dat je je dierbare aan zult raken. Wij weten hoe belangrijk dit laatste lichamelijke contact is en stimuleren de hulp bij de laatste verzorging door familie. Weet, dat niets moet en alles kan. Wij zijn er voor je en zullen je hierin bijstaan.

Liefde, Aandacht en Respect voor de nabestaanden, maar zeker ook voor de overledene staan bij ons hoog in het vaandel.

icon hand paint

Onze uitvaartbegeleiders

Wij stellen je hier graag voor aan de uitvaartbegeleiders werkzaam bij Charon Uitvaartbegeleiding

icon hand meet

Vrijblijvend voorgesprek

In dit gesprek nemen we alle tijd om de uitvaart te bespreken.  Dat kan op het kantoor In Egmond aan den Hoef, maar ook bij je thuis. 

icon heart

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn erg afhankelijk van de persoonlijke wensen en de situatie rondom het afscheid.