Wij stellen je graag voor aan de medewerkers van Charon Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiders

Gijsje Teunissen oprichtster van Charon Uitvaartbegeleiding.

In 2004 startte Gijsje Teunissen Charon Uitvaartbegeleiding en haar motto was:

‘Ik geef de uitvaart terug aan de mensen.’

Dit was in die tijd nog niet gebruikelijk, toch werd deze gedachte omarmd door de families die zij begeleidde en is ze er nog steeds van overtuigd, dat alles wat je zelf doet, jou helpt bij de verwerking van een groot verlies en een goede start is van de rouwverwerking.

Vanaf het begin inspireerde Gijsje belangstellenden in de uitvaart en mensen die alles wilden weten over hun afscheid tijdens uitvaartbeurzen, lezingen over de uitvaart, infodagen over de mogelijkheden rondom het laatste afscheid, de theatervoorstelling: “Gekleurde Uitvaart”, haar boek: “Afscheid nemen met je hart”, “Workshops met diepgang”, de jaarlijkse troostdag en natuurlijk de bijzondere uitvaarten, die zij mocht begeleiden.
Ondertussen heeft ze een team uitvaartbegeleiders om zich heen verzameld, welke allemaal op hun eigen, warme, betrokken manier onze families en nabestaanden bijstaan. Zij zijn de belichaming van haar missie

Liefde, Aandacht en Respect. 

Inmiddels is Charon overgenomen door Alexander van der Pijl van Dunweg Uitvaartzorg en is Gijsje in Spanje aan het genieten van haar welverdiende pensioen met haar man Rick Teunissen.