Wij stellen je graag voor aan de medewerkers van Charon Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiders

Gijsje Teunissen

Oprichtster van Charon Uitvaartbegeleiding.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid met 3 uitvaartbegeleiders en 1 nevenvestiging in Zuid-Holland, deze werkt met dezelfde missie, namelijk Liefde, Aandacht en Respect voor de nabestaanden en voor de overledene. In 2004 startte ik Charon Uitvaartbegeleiding en mijn motto was:

‘Ik geef de uitvaart terug aan de mensen.’

Dit was in die tijd nog niet gebruikelijk, toch werd deze gedachte omarmd door de families die ik begeleidde en ik ben nog steeds ervan overtuigd, dat alles wat je zelf doet, jou helpt bij het verwerking van een groot verlies en een goede start is van de rouwverwerking.

Vanaf het begin inspireerde ik belangstellenden in de uitvaart en mensen die alles wilden weten over hun afscheid tijdens uitvaartbeurzen, lezingen over de uitvaart, infodagen over de mogelijkheden rondom het laatste afscheid, de theatervoorstelling: “Gekleurde Uitvaart”, mijn boek: “Afscheid nemen met je hart”, “Workshops met diepgang”, de jaarlijkse troostdag en natuurlijk de bijzondere uitvaarten, die ik mocht begeleiden.
Ondertussen heb ik een team uitvaartbegeleiders om mij heen verzameld, welke allemaal op hun eigen, warme, betrokken manier onze families en nabestaanden bijstaan. Zij zijn de belichaming van mijn missie

Liefde, Aandacht en Respect. 

Ik zelf ben verder gegaan op mijn reis om mensen in liefde te begeleiden en organiseer nu samen met mijn man Rick, Troostreizen voor nabestaanden in Spanje. Na het overlijden van je geliefde samen met gelijkgestemden op adem komen in de troostrijke omgeving van Casa Charon. 

De Troostreizen en het begeleiden van mijn team geven mij enorme voldoening