Er is meer dan de zwarte auto en hoge hoed, laat je inspireren…

Ooit moet iedereen afscheid nemen van het leven. Laat jouw uitvaart dan een spiegel van je leven zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden. Misschien vind je het moeilijk om hierover na te denken of weet je niet welke keuzes er zijn. Wij helpen en inspireren je graag om je eigen afscheid in te vullen en samen te stellen. 

Charon helpt u bij het maken van al deze keuzes en meer. Charon bespreekt, begeleidt en steunt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wilt u uw toekomstige nabestaanden in dit denkwerk ondersteunen? Maak dan een afspraak voor een kosteloos voorgesprek en vul eventueel samen met een van onze uitvaartbegeleiders uw laatste wensen in.

Wij bieden een uitgebreid Laatste Wensen boekje aan, waarin alle aspecten rondom leven en afscheid aan de orde komen.

2020 Beeldmerk Charon

Afscheid nemen met je hart

Charon staat voor Liefde, Aandacht en Respect. Wij geloven in afscheid nemen met je hart. Nabestaanden kunnen bij ons in volledige rust alle mogelijkheden en keuzes afwegen. Charon geeft nabestaanden alle ruimte voor persoonlijke ideeën en eigen inbreng om het afscheid vorm te geven en weet het creatieve vermogen, wat in elk mens schuilt, naar boven te halen.

Liefde voor de mens – Aandacht voor detail – Respect voor de overledene

Charon helpt u bij het maken van al uw keuzes.

Charon heeft een Laatste Wensen boekje ontwikkeld waarin u al uw wensen kan opschrijven. U kunt het boekje bestellen via onderstaande link. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een kosteloos voorgesprek en eventueel samen met een van onze uitvaartbegeleiders dit Laatste Wensen boekje invullen. 

Pin It on Pinterest