Uitvaartbegeleider Nelson Martins Gutierrez

Nelson Martins Gutierrez

Ik krijg vaak de vraag “Waar komt jouw naam vandaan?”, dus laat ik daar maar eens mee beginnen. Geboren en getogen in Amsterdam, maar mijn “exotische” achternaam heb ik te danken aan mijn Portugese roots.

Na een succesvolle carrière, binnen de zakelijke dienstverlening, heb ik in 2016 bewust gekozen voor dit mooie en dankbare vak. Mijn kennis en ervaring heb ik mogen opdoen bij een uitvaartonderneming in regio Groot-Amsterdam. Sinds het eerste kwartaal van 2022 ben ik aangesteld als team- en uitvaartbegeleider bij Charon Uitvaartbegeleiding.

Als teamleider houd ik mij voornamelijk bezig met het verder optimaliseren en professionaliseren van Charon Uitvaartbegeleiding.

“Vroeg of laat krijgen wij allemaal te maken met afscheid nemen en loslaten.”

Charon Uitvaartbegeleiding onderscheidt zich voornamelijk door mee te denken in mogelijkheden zodat nabestaanden afscheid kunnen nemen van hun geliefde op een unieke passende manier. Samen begeleiden wij u op informele en betrokken wijze door onze werkzaamheden af te stemmen op uw behoeftes en wensen. Dit doen wij zowel emotioneel als zakelijk.

Als uitvaartbegeleider sta ik u graag bij in deze moeilijke periode. Door mijn betrokkenheid kan ik snel aanvoelen wat nodig is om samen met u de uitvaart te verzorgen dat uiteindelijk verder gaat als een waardevolle herinnering.

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op wat het meest belangrijk is:
“Op een liefdevolle en passende manier afscheid nemen.”