Sandra Kelder-Dinkgreve

Informatieavond Loslaten & Nalaten

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]We staan niet graag stil bij een toekomstig overlijden van een dierbare en wat we hiervoor allemaal moeten regelen. Tijdens deze interactieve informatieavond neemt Sandra Kelder u mee in de aanloop naar een toekomstige uitvaart en de afwikkeling van een nalatenschap. De verschillende mogelijkheden en voorbereidingen komen uitvoerig aan bod, waardoor het proces van loslaten en nalaten wordt verzacht.

Sandra Kelder-Dinkgreve is RegisterExecuteur. Zij “creëert rust door regelwerk uit handen te nemen”. Naast de afwikkeling van een nalatenschap (op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied) adviseert zij met betrekking tot toekomstige nalatenschaps-wensen, en legt zij gegevens vast in een digitaal nalatenschapsdossier waardoor de zoektocht voor erfgenamen wordt vereenvoudigd.

De koffie staat vanaf 19:00 uur klaar

Toegang is gratis.

In verband met beperkte ruimte graag aanmelden via het volgende emailadres: info@charonuitvaartbegeleiding.nl

(www.charonuitvaartbegeleiding.nl en www.dinkgreveadvies.nl)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5299″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_circle”][vc_column_text]Wanneer:
Woensdag 14 maart 2018, 19:30 uur

Locatie:
Informatiecentrum Charon, Slotweg 2 in Egmond aan den Hoef

Aanmelden:
Via info@charonuitvaartbegeleiding.nl[/vc_column_text][vc_single_image image=”5298″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.dinkgreveadvies.nl”][/vc_column][/vc_row]

Geplaatst op: 16 februari 2018

Pin It on Pinterest