Heb je vragen rondom de uitvaart, of wil je vrijblijvend je afscheid bespreken?

Spreeuwen in de lucht

Vanaf mei 2022 organiseren wij weer het inloopspreekuur. Naast dat je welkom bent in ons informatiecentrum in Egmond organiseren wij ook een inloopspreekuur op de Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk. Naast de mogelijkheid op Geestmerloo om onder het genot van een kopje koffie je wensen te bespreken is het ook mogelijk om een wandeling te maken in het natuurgebied samen met de uitvaartbegeleider. Er zijn op Geestmerloo ook diverse opbaringen te bekijken ter inspiratie. Het is verder niet verplicht om ook daadwerkelijk voor de Natuurbegraafplaats te kiezen, ook als je wens cremeren is dan kan je op de Natuurbegraafplaats deze wensen bespreken met ons.

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van uitvaarten in de omliggende gemeentes zoals: Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Limmen, Castricum, Bakkum, de Egmonden, Bergen NH, Schoorl, Groet, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Heerhugowaard en daarbuiten.

Het verplicht tot helemaal niets. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend voorgesprek in ons informatiecentrum in Egmond of bij je thuis.

Tel: 072 50 704 77 (tijdens kantooruren)

Email: info@charonuitvaartbegeleiding.nl

 

Inloopspreekuur op Natuurbegraafplaats Geestmerloo

1 Mei

3 Juli

7 augustus

4 September

2 Oktober

6 November

4 December

Adres: Nauertogt 21a, 1831GD Koedijk
Tijd: 12:00 t/m 14:00 uur

Inloopspreekuur informatiecentrum Egmond aan den Hoef

2 Mei

4 Juli

1 Augustus

5 September

3 Oktober

7 November

5 December

Adres: Slotweg 2a, 1934CN Egmond aan den Hoef
Tijd: 10:00 t/m 12:00 uur

Voorgesprek aanvragen?