13 november 2010 – Troostdag voor nabestaanden

TROOSTDAG 2010 in ontmoetingsruimte GGZ Heiloo op zaterdag 13 november 2010.

[singlepic id=109 w=320 h=240 float=left]Op 13 november organiseert Gijsje Teunissen van CHARON uitvaartbegeleiding voor de vierde keer een troostdag voor nabestaanden in de koepelkerk van de GGZ in Heiloo.

Ook dit keer zal weer een troostconcert plaatsvinden en na het succes van afgelopen jaar sluiten de standhouders samen met de nabestaanden deze dag af met een troost-eten.
Zittend in de kerkbanken of aan een zitje, genietend van een glas wijn en heerlijke, vaak zelfgemaakte hapjes, ontstonden de afgelopen keer hartverwarmende gesprekken tussen nabestaanden, hulpverleners, gastvrouwen en lotgenoten.

Kunstenaars met funeraire kunst, funeraire bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn welkom.  Niet op een marktkraam, maar, zoals de afgelopen jaren, toegankelijk met een tafel en stoeltjes. Uiteraard is ook de mogelijkheid voor verkoop – vrij geëtaleerd – mogelijk.

Wij willen bezoekers op deze dag een veilig, warm gevoel geven, zij moeten niet het idee hebben op een beurs te lopen. Aan de andere kant wil Gijsje graag alle helpende handen die er na een overlijden zijn aan alle bezoekers voorstellen.

Voor de  kinderen is ook deze keer weer een apart hoekje met begeleiding ingericht.

Traditiegetrouw worden ook scholen, dagverblijven, verzorg- en bejaardenhuizen en hulpdiensten uitgenodigd. Dit om hen op de hoogte te stellen van de bijzondere producten en diensten rondom rouw.

Houdt de komende periode de website www.troostdag.nl goed in de gaten. Hierop vindt u alle informatie over het programma en de deelnemers van de Troostdag 2010.

Er is nog ruimte voor standhouders. Voor informatie hierover kunt u altijd contact opnemen.

Voor meer informatie:

Charon Uitvaartbegeleiding

Gijsje Teunissen

T.             072 507 04 77

M.            072 507 0477

E.            troostdag@charonuitvaartbegeleiding.nl

W.           www.charonuitvaartbegeleiding.nl

W.           www.troostdag.nl

Geplaatst op: 15 september 2010