Charon lezing: Rouw en rouwverwerking 

Beeldmerk Charon48

Zaterdag 25 Januari
Hoeve Overslot

Elk mens krijgt in zijn leven te maken met verlies, en dus met rouw. 

Als uitvaartbegeleiders stappen we elke keer een hele verdrietige situatie binnen. Is er ruimte voor rouw als er ook een uitvaart geregeld moet worden, beslissingen moeten worden genomen, keuzes moeten worden gemaakt? Of is dat al onderdeel van de rouwverwerking?

Petra en Wilma, beiden uitvaartbegeleiders bij Charon, vertellen over hoe zij met hun werk het rouwproces kunnen ondersteunen. Zij informeren de bezoekers op deze middag tevens over de jaarlijkse “Troostdag” en de maandelijkse “Troostreizen voor nabestaanden” naar Spanje, welke Charon organiseert.

Stefan Colin

Stefan Colin

Stefan Colin neemt ons daarna mee in de oorzaak van rouw en lijden. Wat maakt dat we lijden? Waarom voelen we ons niet meer compleet zonder de ander? Rouwverwerking in slechts 3 sessies? Hoe dan? Op al deze vragen krijg je helder antwoord tijdens de lezing.

Stefan heeft een praktijk in rouwverwerking in Zwaag (stefancolin.nl), geeft lezingen, workshops, begeleidt steungroepen rouw en lanceert tijdens deze lezing iets nieuws op het gebied van rouwverwerking.

Als afsluiter deelt hij 3 krachtige tips die je zijn werk laten ervaren. Hoe kun je je in 1 minuut weer beter voelen, hoe haal je nare emoties uit je lichaam, en een techniek om makkelijker in slaap te komen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan. Het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 50 personen).

Voor koffie en thee wordt gezorgd. Reserveren noodzakelijk. Omdat het in de hoeve in de winter heel fris kan zijn, is warme kleding aanbevolen.

Zaterdag 25 januari 2020, inloop vanaf 14.45 uur, programma van 15.00 tot 17.00 uur

Hoeve Overslot, Slotweg 42, Egmond aan den Hoef

Parkeren kan gratis aan de Slotweg.

Reserveren graag via Wilma@charonuitvaartbegeleiding.nl / 06-29369389

Voor meer informatie: www.charonuitvaartbegeleiding.nl
Petra Overbosch 06-15152217 / Wilma Alleman 06-29369389

Geplaatst op: 16 januari 2020