Keurmerk uitvaartverzorger - uitvaartbegeleiders charon

Kwaliteit telt

Kiest u voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, dan kiest u voor kwaliteit en mag u vertrouwen op een waardig afscheid van de overledene. Al sinds 2005 verzorgen wij met respect voor overledenen en nabestaanden begrafenissen en crematies. Dit heeft erin geresulteerd dat Charon Uitvaartbegeleiding het Keurmerk Uitvaartzorg draagt en daar zijn wij trots op. Lees meer op onze pagina Keurmerk Uitvaartzorg

Brancheorganisatie BGNU

Samen kunnen we bergen verzetten. Daarom is Charon Uitvaartbegeleiding bij de belangrijkste brancheorganisatie binnen het vak, namelijk de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Op deze manier kunnen wij meedenken over vernieuwingen, ontwikkelingen en kwaliteit.

BGNU - Keurmerk Uitvaartzorg Keurmerk.150

BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

Geplaatst op: 19 februari 2024