Rouwvervoer maar dan anders!

Hoe mooi is het wanneer de uitvaart in het teken van de overledene kan staan. Dit kan prima met de keuze van het rouwvervoer gedaan worden. Zo kan bijvoorbeeld de liefde voor motoren in het algemeen, of voor een specifiek merk als Harley Davidson, BMW e.d. de doorslag geven voor de juiste keuze van het rouwvervoer.
Op deze pagina vindt je de “anders dan andere rouwvervoermogelijkheden”. Het rouwvervoer met een rouwbus, koets en staatie-rouwvervoer vind je op onze pagina over het rouwvervoer.

Motoren

Als het gaat om de laatste rit, is er een mogelijkheid om op eigen wijze en op een waardige manier de plechtigheid tegemoet te rijden. De rit wordt naar uw wens opmaat voor u verzorgd.

Vanuit een gedeelde passie voor motoren is er voor motorrijders de Harley Davidson rouwmotor, waarmee de overledene tot het allerlaatst on the road kan zijn.

Klik hier om naar de website van Harley Davidson rouwmotor te gaan


Bij velen is de Harley Davidson WL beter bekend als de Liberator. Deze naam heeft de WL gekregen bij de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. In Nederland was het vooral het Canadese leger dat voor Nederland een belangrijke rol speelde.
Harley Davidson maakte speciaal voor het Canadese leger het WLC-model. De letters WL staan voor het type motorblok cq motorfiets en de C staat voor Canada.
Veel van de oude WLC’s die je in Europa ziet, zijn van oorsprong Harley’s van de geallieerde legers geweest en daarna weer omgebouwd tot motoren die in dienst waren bij de overheid, zoals bij de politie en zelfs bij de Wegenwacht. 

Klik hier om naar de website van Rouwmotor te gaan

Rouwfiets

Er zijn veel soorten rouwfietsen te huur, van de fiets hiernaast, tot tandemfietsen en bakfietsen. We laten op deze pagina enkele modellen zien. Charon Uitvaart kan deze fietsen voor je inhuren, of als contactpersoon fungeren.

Enkele websites waar deze fietsen gehuurd kunnen worden zijn:

Staatie-vervoer.nlrouwbakfiets.nl

Oldtimer rouwvervoer

Op deze site vindt je diverse soorten old-timer

 

Diverse voorbeelden “ander rouwvervoer”