Rouwbus of uitvaartbus

Met de rouwbus of uitvaartbus

maakt het mogelijk om gezamelijk de overledene weg te brengen. Samen tot het laatst en geen zorgen over de rouwstoet volgen, parkeren en de terugreis. In overleg kan er een speciale route worden gereden, denk hierbij aan; langs het oude woonhuis, via een route die vaak werd gereden werd e.d. tevens is het mogelijk om tijdens de rit video en/of foto’s te tonen, fijne muziek af te spelen en zelfs een consumptie te nuttigen. Hieronder worden een aantal bedrijven genoemd waar we graag mee samen werken. In de titel hebben de link verwerkt naar hun website voor de specifieke uitleg van hun vervoer.


Rouwbussen

Rouwbussen.nl - Charon Uitvaart

Rouwbussen.nl – Charon Uitvaart

Dit zijn de drie uitvaartbussen die ik u aan kan bieden via uw uitvaartondernemer.

1. kleine grijze rouwbus voor de dierbare samen met 8 familieleden.
2. grote grijze rouwbus voor de dierbare samen met 22 familieleden en iemand in een rolstoel.
3. grote blauwe rouwbus voor de dierbare samen met 26 familieleden of 24 familieleden en een rolstoel!
Of bij een grote familie rijdt de kleine grijze rouwbus voor met 8 directe familieleden met daar achter de grote grijze rouwbus met een andere indeling voor 30 familieleden samen voor 38 personen,of de twee grote bussen tot 56 familieleden.

Website: Rouwbussen

 


Vipbus

Vipbus.nl - Charon Uitvaart

Vipbus.nl – Charon Uitvaart

The Experience VIP Lounge (35p capaciteit)
The Reference VIP Lounge (50p capaciteit)
Diverse Hummer limousines, ingericht als rouwauto

  • Comfortabele & lederen fauteuils
  • Fauteuils gesitueerd in een totale rondzit
  • Cateringmogelijkheden
  • Sfeerverlichting
  • Professionele muziekverlichting
  • 35 – 50 persoons capaciteit
  • Meerdere LCD videoschermen voor een slideshow 

Website: Vipbus

 


Uitvaartbusservice

Uitvaartbus Charon Uitvaart

Uitvaartbusservice – Charon Uitvaart

Uitvaartbusservice.nl maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw dierbare te zijn. De rit kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo biedt de uitvaartbus de mogelijkheid om samen een rondrit langs plekken met emotionele waarde te maken, zoals een sportclub, café of oud woonadres. Doordat de bus iets korter is dan een normale touringcar kan hij ook door smalle straten rijden.
De uitvaartbus wordt standaard 3 uur ingehuurd.
Natuurlijk is het ook mogelijk om hem langer te huren. Wij werken vanuit onze standplaats in Amsterdam, maar de uitvaartbus is in heel Nederland inzetbaar.
De uitvaartbus biedt de mogelijkheid om de laatste reis van uw dierbare te begeleiden. Tevens is er een rolstoelplek beschikbaar en kan de bus als volgwagenbus worden ingezet. Het aantal beschikbare plaatsen is per situatie verschillend. In deze tabel kunt u zien hoeveel personen er per situatie vervoerd mogen worden.

Website: Uitvaartbusservice


Beuk

Rouwbus Charon Uitvaart

Beuk rouwvervoer – Charon Uitvaart

De uitvaarttouringcar beschikt over alle benodigde functionaliteiten zoals een verlengde en verzwaarde lift, een bredere middendeur en een veilige baar-bevestiging om uitvaartvervoer professioneel te kunnen verzorgen. Met deze uitvaarttouringcar realiseert Beuk een ingenieus, innovatief product in de uitvaartbranche.

Privacy
De touringcar is ingericht voor de overledene
en 26 familieleden die in zitjes met tafeltjes en een rondzit achterin plaats kunnen nemen. De ramen zijn geblindeerd waardoor optimale privacy gegarandeerd is. Op drie beeldschermen kunnen foto’s en filmpjes getoond worden. Luisterend naar eigen muziek kan er natuurlijk een gewenste route langs favoriete-vaarwel locaties gereden worden.

Website: Beuk


Oldtimers uitvaartbus

VW T2 bus

Wij beschikken over meerdere bijzondere VW rouwbusjes in verschillende nostalgische kleuren. U kunt kiezen uit een rood/wit, grijs wit en pastelblauw met wit Volkswagen rouwbusje.

VW T2 uitvaartbus - Charon Uitvaart

VW T2 Uitvaartbus – Charon Uitvaart

Haal- en brengservice
Onze uitvaartbusjes brengen wij altijd op een aanhanger en met begeleiding zodat alles op deze vlekkeloos verloopt. Wij bieden dit aan op elke gewenste locatie in heel Nederland.
Zelf rijden
Bij ons mag u zelf rijden of gebruik maken van een chauffeur. In de bus is plek voor 2 personen inclusief de chauffeur. Als u zelf wilt rijden krijgt u eerst een korte instructie hoe om te gaan met het ontbreken van de. moderne technieken waaronder rem- en stuurbekrachtiging. Uiteraard kunt u terugvallen op onze begeleider/chauffeur  in deze moeilijke periode.
Interieur
De VW T2 bus is voorzien van een lange plaat over de breedte en lengte van de achterkant van de bus. Hierop bevinden zich wieltjes om de kist via de achterkant naar binnen te schuiven. Wij zijn, zoals u aan de website kunt zien, geen standaard bedrijf voor verhuur van rouwvervoer of volgauto’s. Wij bieden deze dienst aan omdat we merken wij dat deze bijzondere begrafenisauto zeer gewaardeerd wordt en helpt bij het afsluiten van een moeilijke periode.

Website: VW T2 bus

 


Klassieke rouwauto

VW T2 blauw Charon uitvaart

VW T2 klassiek rouwauto’s – Charon Uitvaart

Een prachtig maar uniek eerbetoon, een laatste wens maar dan even net wat anders. Een klassiek volkswagenbusje als rouwvervoer.

Levering: Door heel Nederland en Belgie
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja 
Mogelijkheid met chauffeur : Ja
Maten kist: Alle maten mogelijk
Last minute boekingen: Ja
Mee rijden: Tot 2 personen

Website: Klassieke rouwauto

 


Vervoerons

Nostalgische bus vervoerons.nl - Charon Uitvaart

Nostalgische uitvaartbus – Charon Uitvaart

Vervoerons.nl uitvaartbus

Nostalgische uitvaartbus – Charon Uitvaart

 

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 06 51958094


Bovenstaand staan een aantal vervoersbedrijven die gespecialiseerd zijn in rouwvervoer met rouwbussen oftewel uitvaartbussen. Wij kunnen deze bussen inzetten tijdens de uitvaart, omdat de prijzen erg uiteen kunnen lopen geven we van te voren een prijsopgave, zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.